pondelok 24. augusta 2015

Zázračná formulka

Funguje to jednoducho. Aj v dávnych dobách, mýtoch, legendách sa hovorí, že človek musí najskôr vysloviť "čarovné slová". Rovnako to funguje, ak chcete použiť zázračnú silu vďačnosti. Najskôr musíte povedať zázračné slovo ďakujem. Ani vám nejdem písať, ako je veľmi slovo ďakujem pre vás život dôležité. Aby ste začali zažívať zázraky, slovíčko ďakujem sa musí stať slovom, ktoré budete zámerné vyslovovať a preciťovať častejšie než iné slová. Musíte sa jednoducho s ním stotožniť. Je to most po ktorom keď prejdete, otvorí sa vám vaša nová budúcnosť plná zázrakov.
Zázračná formulka:

1. Zámerne si pomyslite a vyslovte nahlas slovíčko ďakujem.
2. Čím častejšie magické slovíčko vyslovíte tým viacej pocítite ako sa u vás prejaví vďačnosť.
3. Čím vďačnejšie myšlienky budete zámerne udržiavať vo svojej mysli a PRECIŤOVAŤ ICH, tým väčšej hojnosti sa vám dostane.

Vďačnosť je teda pocit. Pri praktizovaní vďačnosti je teda hlavným cieľom vedome a čo najsilnejšie ju pociťovať, pretože práve sila vášho pocitu je to, čo urýchľuje zázračné dianie vo vašom živote. Newton zákon je jasný - čo dáte, to aj rovnakou mierou dostanete. To znamená, Že ak posilníte svoj pocit vďačnosti, jej následky vo vašom živote budú narastať, aby sa vyrovnali vašemu pocitu. Čím skutočnejší bude váš pocit, čím úprimnejšiu vďačnosť pocítite, tým rýchlejšie sa zmení váš život.
Keď zistíte, ako málo cviku to vyžaduje a ako ľahko sa dá vďačnosť zahrnúť do vášho každodenného života, a keď budete sami pozorovať jej zázračné účinky, už sa viac nebudete chcieť vrátiť k životu, akým ste žili predtým. Ak budete vďačnosť praktizovať iba trochu aj váš život sa zmení len trochu. Ak budete vďačnosť praktizovať často a každodenne, váš život sa zmení výrazne a takým spôsobom, aký si neviete ani predstaviť.

"Pri prejavovaní vďačnosti nikdy nesmieme zabúdať
na to, že najvyšším uznaním nie je slová vyslovovať,
ale podľa nich žiť.
" - John F. Kennedy (1917-1963)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára